Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:15:44 Loos Alarm, Oorzaak Koken (inci-02) Oms Alarm Lentis Geb. E Autisten Appartementen... Prio Eenheid | Zuidlaren - Blusgroep A Brandweer Tynaarlo Drenthe
zaterdag 15 december 2018

MAANDAG 01|10

Rundvleesproducten van De Zeegster Hoeve vanaf nu bij Drogisterij Alldro

Het vlees van deze dieren is bijzonder mals en van hoge kwaliteit

TYNAARLO - Enige tijd geleden hebben wij de bezoekers op onze site een poll voorgelegd, verteld Monique Edens van Drogisterij Alldro te Tynaarlo; "of er behoefte is aan de verkoop van kwaliteitsvlees"? Hierop werd massaal gereageerd en bleek dat er zeker behoefte was om naast aardappelen groente en fruit ook kwaliteitsvlees te kunnen kopen in onze winkel in Tynaarlo.

 

Omdat wij geloeven in lokale samenwerkingen is Drogisterij Alldro dan ook een samenwerking aangegaan met De Zeegster Hoeve om in de behoefte van de inwoners van Tynaarlo te voorzien. De Zeegster Hoeve is gevestigd in Zeegse en is een zoog-en vleeskoeienbedrijf. De rundvleesproducten van De Zeegster Hoeve is dan ook vanaf vandaag in onze winkel te koop.

 

De Belgische Blauwe koe

10 jaar geleden is de Zeegster Hoeve gestart met het kruizen van hun melkkoeien met dit mooie vleesras. Dit van oorsprong Belgische vleesras is bijzonder vriendelijk en nieuwsgierig. Toen ze een aantal jaren verder waren, zijn ze de pinken weer gaan insemineren met stieren van het Belgische Blauwe ras en hebben ze de kalveren bij de koeien laten lopen. En al gauw ontstond er een hele kudde met deze dieren. Van kalf tot koe of stier alles loopt bij elkaar in de wei. De dieren grazen vaak op de gronden van Staatsbosbeheer nabij het Zeegserloopje of in de weilanden rondom de boerderij. Het vlees van deze dieren is bijzonder mals en van hoge kwaliteit. Vele chef koks van restaurants gebruiken dit kwaliteitsvlees dan ook voor hun menukaart.

 

Vanaf nu is dit ook mogelijk in de eigen keukens van de inwoners van Tynaarlo...

 

Wij hebben al vele positieve reacties vernomen; De leukste die ons ter oren is gekomen;'nu hoeven we helemaal niet meer onze dorp uit'. En dat is natuurlijk goed nieuws met de herfst en winter in aankomst.

 

Drogisterij Alldro is dan ook meer dan een drogist alleen! Alles voor uw gezondheid & dagelijks leven onder een dak.

 

Voor meer informatie;

Drogisterij Alldro
Monique Edens
Dorpsstraat 26a
9482 PC Tynaarlo
t. 0592-544601
m. 06-16581374
s. www.drogisterij-alldro-tynaarlo.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie