Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:15:44 Loos Alarm, Oorzaak Koken (inci-02) Oms Alarm Lentis Geb. E Autisten Appartementen... Prio Eenheid | Zuidlaren - Blusgroep A Brandweer Tynaarlo Drenthe
zaterdag 15 december 2018

VRIJDAG 20|04

Werkzaamheden toegangsweg bedrijventerrein Bloemenveiling Eelde

Tijdens het werk worden de rijbanen van de Groningerstraat versmalt

EELDE - Maandag 23 april start de gemeente met de verbreding van de aansluiting van de Burg. Legroweg op de Groningerstraat in Eelde. Deze aansluiting passen we aan omdat het vrachtverkeer steeds langer en zwaarder wordt.

 

De Wilde wegenbouw en Enexis beginnen 23 april met de voorbereidende werkzaamheden. Vervolgens gaat het Waterbedrijf Groningen de waterleiding langs de Groningerstraat verleggen. Voor 19 mei rondt aannemer De Wilde Wegenbouw de werkzaamheden af.

 

Tijdens het werk worden de rijbanen van de Groningerstraat versmalt. Voor het verkeer van en naar de Burg. Legroweg is een omleidingsroute ingesteld. Als het werk het toelaat kan het verkeer wel gebruikmaken van de afslag.

 

Vragen

Hebt u vragen over het project neem dan contact met de heer Edwin de Boer (projectleider). Voor vragen tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer Thomas Jager (toezichthouder). Beiden zijn bereikbaar via 0592- 26 66 62 of per e-mail info@tynaarlo.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie