Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:15:44 Loos Alarm, Oorzaak Koken (inci-02) Oms Alarm Lentis Geb. E Autisten Appartementen... Prio Eenheid | Zuidlaren - Blusgroep A Brandweer Tynaarlo Drenthe
zaterdag 15 december 2018

MAANDAG 09|04

Vrijdag 20 april ook in gemeente Tynaarlo koningsspelen

Elf basisscholen in de gemeente Tynaarlo doen vrijdag 20 april mee aan de koningsspelen

TYNAARLO - Leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 maken dan kennis met diverse sport- en cultuuractiviteiten. De spelen zijn in en rond de Sporthal de Marsch in Paterswolde en Sporthal de Kamp in Vries.

 

In Eelde doen 's ochtends (vanaf 8.30 uur) drie scholen mee en 's middags (vanaf 12.30 uur) vier. In Vries kunnen de leerlingen van vier scholen tussen 9.00 en 11.50 uur uit de workshops kiezen.

Er zijn workshops voetbal, volleybal, handbal, tafeltennis, smoothies maken (JOGG), bootcamp, trommelen, dansen, hockey, klimmen, turnen, mountainbiken, basketbal, kickboksen, tennis, judo, softbal, pannakooi en bamboestieken (met bamboestokken een meters hoge toren bouwen). Let wel: niet alle workshops zijn in zowel Paterswolde als Vries.

 

De workshops worden gegeven door lokale verenigingen en de buurtsportcoaches. De coaches zorgen ook voor de organisatie van de spelen. In Eelde-Paterswolde zijn dat Bastiaan de Bruyn en Aukelien Hoogstra. In Vries Twan Boersma.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie