Laatste alarmering:
Datum 18|01 Tijd 13:36:55 Dier In Problemen (vogel Klein) Borchsingel Eelderwolde 038131 Prio Middel Eenheid | Eelde - Blusgroep A Brandweer Tynaarlo Drenthe
zondag 20 januari 2019

VRIJDAG 30|03

Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne gaat stoppen met het organiseren van culturele activiteiten

Door de gestage ontwikkeling van de bedrijfsmatige activiteiten en de toekomstplannen van De Melkfabriek komen de culturele activiteiten van de Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne in het gedrang

BUNNE - De Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne gaat stoppen met het organiseren van culturele activiteiten in De Melkfabriek in Bunne.


In het bijzondere gebouw van de voormalige zuivelfabriek in het Drentse dorp Bunne verzorgde de Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne bijna maandelijks een gevarieerd cultureel programma: theater, muziek, film, kindervoorstellingen en ook de jaarlijkse expositie "Kunstenaars aan het werk in De Melkfabriek".


Steeds meer mensen uit Bunne en de wijde omgeving, van Paterswolde tot Peize en van Assen tot Groningen, wisten de weg te vinden naar het unieke podium in De Melkfabriek. Dankzij de inzet van talloze vrijwilligers, donateurs, sponsoren en adviseurs zijn de culturele activiteiten van de Stichting de afgelopen zes jaren een succes geworden.

 

Door de gestage ontwikkeling van de bedrijfsmatige activiteiten en de toekomstplannen van De Melkfabriek komen de culturele activiteiten van de Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne in het gedrang. De Stichting ziet op dit moment geen mogelijkheden meer voor continuïteit en groei in de programmering en heeft daarom besloten haar activiteiten in De Melkfabriek te beëindigen.
Met spijt, maar in goede harmonie, gaan De Stichting en De Melkfabriek per eind maart 2018 uit elkaar.


Namens het bestuur van de Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne en De Melkfabriek Bunne VOF, tevens beschikbaar voor nadere informatie:
Bartho Smit, voorzitter Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne
06-51051200

 

Eelco Hidskes, De Melkfabriek Bunne
06-54307034

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie