Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:15:44 Loos Alarm, Oorzaak Koken (inci-02) Oms Alarm Lentis Geb. E Autisten Appartementen... Prio Eenheid | Zuidlaren - Blusgroep A Brandweer Tynaarlo Drenthe
zaterdag 15 december 2018

WOENSDAG 28|03

Voorjaarsmarkt op de Brink in Zuidlaren

De voorjaarsmarkt is de eerste paardenmarkt in 2018 in Noord-Nederland

ZUIDLAREN - Woensdag 11 april is in Zuidlaren de Voorjaarsmarkt. De paardenmarkt is op de Brink tussen de Markstraat en de Brink Z.Z. De warenmarkt is op de Brink in het centrum van het dorp.

 

Paardenmarkt
De voorjaarsmarkt is de eerste paardenmarkt in 2018 in Noord-Nederland. De markt begint om 6.00 uur en is rond 12.00 uur afgelopen. In 2017 werden ruim 170 dieren aangevoerd. Dit jaar wordt ongeveer dezelfde aanvoer verwacht.

 

Ook vanuit het buitenland is veel belangstelling voor deze markt. Veel dieren worden dan ook geƫxporteerd naar o.a. Duitsland.

 

Warenmarkt
Op de Brink is de warenmarkt met 56 kramen opgesteld. De warenmarkt begint om 8.00 uur en speelt in op de voorjaarswerkzaamheden in de tuin. Op de markt staan naast de "reguliere" marktkramen ook kramen met planten, heesters en struiken.

 

Klimwand voor kinderen
Kinderen kunnen tussen 13:30 uur tot 16:30 uur klimmen op de klimwand. De klimwand staat aan de Brink Z.Z. Let op: deze activiteit gaat alleen door bij droog weer.

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie