Laatste alarmering:
Datum 15|02 Tijd 11:47:06 (inci-01) Ongeval (persoon Bekneld) Hemstukken Eelde 038131 Prio Hoog Eenheid | Chauffeurs B Brandweer Assen Drenthe
maandag 18 februari 2019

DINSDAG 13|02

Muzikale en culinaire hoogstandjes in De Melkfabriek

Gezien het grote succes van deze avond zal er zeker een vervolgeditie in De Melkfabriek komen!

BUNNE - Jelle de Visser - bekend van Jelle kookt in De Melkfabriek - en muzikaal trio Het Blauwe Uur trakteerden afgelopen zondagavond 11 februari zo’n zestig gasten op een smakelijke en swingende avond in De Melkfabriek.

 

Het muzikale menu van het trio bestond uit eigen werk en (Oost)Europese covers, van sappige chansons en malse musette tot robuuste rebètika-, balkan- en gypsystukken. Tussen de muziekbedrijven door serveerde het team van Jelle de Visser drie culinaire hoogstandjes: een Grieks voorgerecht van ‘Dolma’s op salade met tzatziki', een Frans hoofdgerecht: ‘Confit de canard met rozensaus’ - of 'Geitenkaas met ananas kruidensaus' voor de vegetariërs - en een Bohemen (Tsjechisch) nagerecht: ‘Palatschinken met walnootlikeur’.

 

Gezien het grote succes van deze avond zal er zeker een vervolgeditie in De Melkfabriek komen! Kijk voor onze volgende smakelijke voorjaarsvoorstelling(en) op www.vriendenmelkfabriekbunne.nl.

 

Met dank aan Jelle de Visser en medewerkers van De Vliegeraar - Koken op locatie - Tim Meeuws, Ron Glasbeek en Conny Essbach (muzikaal trio Het Blauwe Uur) en Ed Molenaar (Vries.nu) voor de prachtige fotoreportage!

Auteur: Vrienden van De Melkfabriek Bunne
Foto's
1/3
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie