Laatste alarmering:
Datum 22|05 Tijd 14:18:55 P (inci-07) Buitenbrand Eekhoornstraat Eelde 038131 Prio Eenheid | Brandweer Drenthe (Onbekende code)
donderdag 24 mei 2018

MAANDAG 04|09

Heeft u de veiligheidsmonitor al ingevuld?

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid

TYNAARLO - Mogelijk heeft u onlangs per post een uitnodiging van I&O Research ontvangen om de vragenlijst van de veiligheidsmonitor in te vullen. Dit is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt. Door uw mening te geven, kunt u bijdragen aan de leerbaarheid en veiligheid in uw buurt. In Tynaarlo zijn 600 willekeurig gekozen inwoners voor het onderzoek geselecteerd.

 

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek bij het vormgeven en evalueren van haar veiligheidsbeleid. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk inwoners die benaderd worden, er aan mee doen.

 

Dit onderzoek wordt op gemeentelijk en op landelijk niveau uitgevoerd. Het gemeentelijk onderzoek is eind augustus gestart. Deelname kan via internet of schriftelijk. De resultaten worden in maart 2018 verwacht.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie